SAMANTA KUŠENIĆ

samanta-kusenic_01

SAMANTA KUŠENIĆ

Nakon završetka Fakulteta organizacije i informatike te stečenim zvanjem magistre ekonomike poduzetništva, Samanta se zapošljava u privatnom sektoru.

Posjeduje iskustvo u izradi poslovnih i financijskih restrukturiranja, izradi financijskih i kontroling izvješća, podršci klijentima u vidu mjesečnog praćenja poslovanja (analize likvidnosti, naplata potraživanja, obveza i sl.), izradi investicijskih studija/poslovnih planova, izradi Due diligence analiza, izradi Benchmarking analiza, izradi Cost-benefit analiza, pripremi i provedbi projektnih prijava za EU bespovratna sredstva i nacionalne programe te provođenju postupaka nabave za ne obveznike javne nabave. Ujedno ima iskustva u poslovnima vezanim za nebankarske financijske usluge i izdavanju obveznica.

Samanta posjeduje certifikat iz područja javne nabave, te sudjeluje u postupku provođenja nabave za obveznike javne nabave.

U Core Consultingu radi na poziciji voditelja projekata, gdje je uspješno pripremila i provela niz projekata. Provodi savjetovanje i edukacije o apliciranju na EU fondove i nacionalne programe.